Roidoung, S., Ponta, N., and Intisan, R. (2020). Mango peel ingredient as salt and phosphate replacement in chicken breast marinate. International Journal of Food Studies, 9: 193-202.Sunisa Roidoung, Supawan Kummoon, & Waranya Songchai. (2017). Developing dairy-free yogurt using coconut milk and gluten-free ingredients. Proceedings of the 7th International Conference on Fermentation Technology for Value Added Agricultural Products and the 12th Asian Biohydrogen and Biorefinery Symposium. FerVAAP 2017. 124-130.สุณิสา ร้อยดวง พัชรินธร สิงห์ขันธ์ และ นภัสวรรณ ปิ่นคำ. (2561). การพัฒนาผลิตภัณฑ์ทาร์ตแป้งฟักทอง แช่เยือกแข็ง. ประชุมวิชาการงานเกษตรนเรศวร ครั้งที่ 15, วารสารวิทยาศาสตร์การเกษตร ปีที่ 49 ฉบับที่ 3 (พิเศษ) เดือนสิงหาคม – ตุลาคม 2561: 248-254.Pattamaporn Ruksanook, Kriangsak Banlue, Sunisa Roidoung, Srinual Jantathai, Sudathip Inchuen, & Wasan Duangkhamchan. (2017). Physical and Textural Qualities of Puffed Job’s Tears as Affected by Fluidized-bed Coating Conditions. Engineering Access, 3(2): 15-19.Roidoung, S., Dolan, K.D., & Siddiq, M. (2017). Estimation of kinetic parameters of anthocyanins and color degradation in vitamin C fortified cranberry juice during storage. Food Research International, 94, 29-35.Roidoung, S., Dolan, K.D., & Siddiq, M. (2016). Gallic acid as a protective antioxidant against anthocyanin degradation and color Loss in vitamin C fortified cranberry juice. Food Chemistry, 210, 422-427.